Monday, October 14, 2013

Ψιτ μαλάκα διάγραψε τον λογαριασμό σου στο Facebook ΤΩΡΑ!

Πόσοι από εσάς έχουν λογαριασμό στο κωλοφατσοβιβλίο, Facebook για όσους τα κυβικά του εγκεφάλου τους δεν τους βοηθούν;
Μπράβο μαλάκες μου, τώρα πηγαίνετε, βρείτε τις ρυθμίσεις και διαγράψετε αυτή την βλακεία τώρα.
Μα γιατί συμπαθητικότατε οπαδέ του Ύψιστου Μακαρονοτέρατος δεν γουστάρεις το κωλοφατσοβιβλίο;
Σας ευχαριστώ που υποβάλλατε αυτή την ερώτηση και θα απαντήσω αμέσως. Ξεκινάς όταν είσαι φοιτητής, κυρίως για να βρίσκεις πιπίνια. Αν είσαι γκόμενα για να ανεβάζεις φωτογραφίες για να βλέπουν οι φίλες σου πόσα κιλά έχασες και για να σε βλέπουν τα αγοράκια και να ξεροσταλιάζουν. Όμως σιγά-σιγά, μαζεύονται διάφορες βλακείες οι οποίες όταν ήσουν φοιτητής και μεθυσμένος ήταν επικές και στο κάτω-κάτω μπορείς να ελέγξεις ποιος παπάρας βλέπει την ηλεκτρονική σου παλαβομάρα, σωστά; Λάθος! Ο μαλάκας ο Ζούγκερμπεργκ επειδή είναι κατά βάθος σαδιστής και θέλει να σας ταλαιπωρεί αλλάζει συνεχώς τις ρυθμίσεις για το ποιος μπορεί να δει τι αυτόματα χωρίς να σε ενημερώσει. Ή το γράφουνε σε ψιλά γράμματα κάπου στο τελευταίο συρτάρι του διαδικτύου και αν δεν ξέρεις που να ψάξεις δεν θα το βρεις.
Οπότε μια καλή ημέρα ο προϊστάμενός σου, ε καλά ο προϊστάμενος του καλύτερού σου φίλου, γυρίζει και του λέει την φωτογραφία με τις δυο ημίγυμνες Κολομβιανές τι την θέλεις; Ή όταν αρχίσει να πέρνει φρεντ ρεκουέστ από τον κάθε τυχαίο του γραφείου του, τότε αρχίζει να αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για καθαρό φακέλωμα της μαλακίας που κουβαλούσε από τα φοιτητικά του χρόνια και ότι όσα πιο λίγα ξέρουν οι άλλοι για εκείνο τόσο το καλύτερο.
Colombian girls with dude

Ο στόχος του Ζούγκερμπερκ είναι όλα τα προφίλ να είναι ανοικτά και να πουλά όλες τις πληροφορίες πρώτα στις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, και μετά στην κάθε κωλοεταιρεία για να σε πνίγει στο σπαμ και στις τσοντοδιαφημίσεις. Στην αρχή λέγαμε γραφικούς τους παρανοϊκούς τύπους που μας έλεγαν ότι το κωλοφατσοβιβλίο είναι μια προσπάθεια της CIA να μας φακελώσει. Καλά εγώ προσωπικά παπάρα τον έλεγα τον καλαμάρα, πάντα είναι ένας καλαμαράς που θα πει μια βλακεία, αν είναι Κυπραίος το όνομά του θα είναι Γιαννής, που το είπε πρώτος πίσω στο μακρινό 2006, όταν ήμουν ακόμα φοιτητής, τώρα είμαι αίωνιος μαθητής του μέγιστου μακαρονοτέρατος για να μην ξεχνίομαστε, και κυνηγούσα (ανεπιτυχώς μπορώ να πω) γκόμενες διάφορων εθνικοτήτων / θρησκειών και πεποιθήσεων. Όμως κοίτα να δεις που ακόμα και τα χαλασμένα ρολόγια δυο φορές την ημέρα είναι σωστά! Α ρε Ασσάντζ, Σνόουντεν και τον άλλο που έγινε άλλη. Μας ανοίξατε τα μάτια μας, και καταλάβαμε ότι τελικά τίποτε δεν είναι όσο αθώο όσο φαίνεται.
Επίσης μην ξεχνάτε ότι άτομα έχουν χάσει την δουλειά τους λόγω κωλοφατσοβιβλίου — τα χαιρετίσματά μου στον κ. Μολέσκη, ένα καφέ ήπιαν μια φορά τα παιδία!
Η απορία που έχω είναι κατά πόσο οι δικές υπηρεσίες ασφαλείας και πληροφοριών παρακολουθούν το κωλοφατσοβιβλίο ή απλώς περιμένουν τιπς από τους αμερικάνσκοι για υποθέσεις που φυσικά ενδιαφέρουν τους τελευταίους; Να πιστέψω ότι η ΚΥΠ κατέχει από ιντερνετ και παρακολουθεί επιμελώς το διαδίκτυο; Αν το πράττει, μπράβο της, αν όχι, στραβάρα στα μάτια τους που ούτε ένα λογαριασμό της γκουγλ δεν μπορούν να χακάρουν και να εξιχνιάσουν υποθέσεις ή έστω να μας φακελώνουν ρε παιδί μου, ούτως ώστε όταν μας προκύψει ο Κυπραίος Ασσάντζ να τον εκβιάσουν αμείλικτα.
Σε άλλες χώρες πιο παρανοϊκές, όπως το Ιράν, έχουν εξαγγείλει την δημιουργία εθνικού παροχέα διαδικτύου και ηλ. ταχυδρομείου για να μεγιστοποιήσουν την ασφάλεια πληροφοριών — να παρακολουθούν τους πάντες δλδ — και για να προστατεύσουν την χώρα από τους χάκερς της CΙΑ. Επειδή τα παλιόπαιδα της CIA αρέσκονται στο να τρολλάρουν την ιρανική υπηρεσία ατομικής ενέργειας και χακάρουν τους υπολογιστές με διάφορους τρόπους με το εξής αποτέλεσμα. Και όμως η ιστορία είναι πραγματική, ο υπολογιστής του Ιρανίκουλα έπαιζε AC / DC και γαμώ το χιούμορ της CIA — respect!
null
Όπως λένε και οι ιστορικοί όταν θέλουν να περιγράψουν ένα γεγονός / συμβάν που αφήνει τον μελετητή αυτό που λέμε “μαλάκα”, η πραγματικότητα κάποτε είναι πιο παράξενη από ένα μυθιστόρημα.
Σκεφτείτε τώρα να χακάρουν τους Η/Υ του ΥΠΑΜ να αρχίσουν να παίζουν Νταλάρα! Ή ξερω εγώ Στέλιο Καζαντζίδη, ή ακόμα πιο σουρεάλ, Σάκη Ρουβά. Προσωπικά αν θα με χακάρουν, γιατί δεν μου βάζουν το αβοκάντο από τις NIKHTA; (αν είστε δουλειά ΜΕΝ το ανοίξετε!!!)
Αν με ακούει κανείς, ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα — είπα ΝΙΚΗΤΑ και θυμήθηκα τα πηδήματα… :)
Και αφού περάσαμε στη Ρωσία αν και η Ντάσια είναι από την Ουκρανία και όχι από την Ρωσία, να υπενθυμίσω τι έκανε η Ρωσία το 2007 στην Εσθονία. Κατάλυση βασικών δομών ενός κράτους μέσω ηλεκτρονικού πολέμου στο κυβερνοχώρο. Αυτά είναι τα ωραία κυρίες και κύριοι. Cyberwarfare is the continuation of politics by other means, μόλις τώρα αναβάθμισα τον Clausewitz.
Russian hackers
Συμπέρασμα: αν είσαι φοιτητής – αργόσχολος, αν είσαι ελεύθερος και ψάχνεις γκομενίτσες το βλακοφατσοβιβλίο προσφέρεται. Αν εργάζεσαι σε χώρο όπου βρίθουν οι ρουφκιάνοι, ήτοι το 90% των γραφείων στην Κύπρο, αν είσαι παντρεμένος ή σε σοβαρή σχέση, ή απλώς φοβάσαι την γκόμενά σου (υπάρχουν και τέτοιοι τύποι) τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να είσαι στο φατσοβιβλίο και να εκτίθεσαι με διάφορους τρόπους. Παρόλο ότι η ηλεκτρονική ασφάλεια είναι σοβαρή υπόθεση, εμείς στην Κύπρο δεν έχουμε τίποτα να φοβούμαστε, δεν είμαστε σοβαροί, και δεν έχουμε ουσιαστική ηλεκτρονική υποδομή οπότε δεν υπάρχει φόβος των χάκερς. Το πολύ πολύ να χακάρουν οι Τούρκοι την ιστοσελίδα της Αρχιεπισκοπής. Εντούτοις επειδή ο Ζουγκερπμπέρκ είναι γκράντε μαλάκας, αυτό είναι εξ άλλου και το βασικό μήνυμα της ανάρτησης, τα υπόλοιπα τα είπα για την πλάκα μου, και μας έχει πάρει για αρνιά, πρέπει να λάβεις μέτρα για να αντιληφθεί το μέγεθος της μαλακίας που τον διακατέχει. Για αυτό διάγραψε τον λογαριασμό σου στο φατσοβιβλίο σήμερα και σταμάτα να εκτίθεσαι, κατάλαβες ή να στο ζωγραφίσω;

ΥΓ: Εννοείται ότι η δημιουργία λογαριασμού με ψευδώνυμο, αναληθή στοιχεία, χωρίς καθόλου προσωπικές φωτογραφίες επιτρέπεται και συντείνει στην αποδόμηση του κωλοφατσοβιβλίου εφόσον αν οι ψεύτικοι λογαρισμοί γίνουν η πλειοψηφία τότε το εγχείρημα του Ζουγκερμπερκ καταρρέει ως χάρτινος πύργος και τα δάκρυα που θα χύσει θα τα στείλουμε στην Αιθιοπία για σκοπούς άρδευσης μόνο επειδή κατά πάσα πιθανότητα είναι τοξικά. 

2 comments:

  1. Μμμμμ ακραίος εισαι συ, μου αρέσεις και είσαι και μακαρονάς τι να κάνουμε:))Μου αρέσει η καρμπονάρα και η μπολονεζ btw, εν σε νοιάζει???? την κατάρα του μακαρονοτερατος να έχεις!!!:P
    anw interesting point of view και ας μεν με χαλά το φατσοβιβλίο όπως χαλά τους λοιπούς κουλτουριάρηδες που θα έπρεπε να τους χαλούν γενικότερα τα ΔΜΕ!στοιχειοθετάς υπόθεση πάντως.....πάω να κάμω ενα fake φατσοβιβλιολογαριασμό.

    ReplyDelete
  2. Απλώς δεν γουστάρω να ξέρουν όλοι πόσες πήδηξα και πόσο σκατά φαίνομαι όταν βγαίνω έξω και γίνομαι λιώμα. Μου αρέσουν όλες οι μακαρονάδες και δεν με πιάνουν οι κατάρες.

    ReplyDelete