Saturday, October 19, 2013

Κάρες, λείψανα και λοιπές βλακείες

Αγαπητοί  μου άπιστοι,


(Όσοι από εσάς δεν πίστευετε στον Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας είσαστε άπιστοι, και ως άπιστους θα σας αντιμετωπίζω. Επειδή η θρησκεία μας σέβεται απόλυτα τον εαυτό της, αποφασίσαμε να κάνουμε ότι κάνουν και οι άλλοι, αντιγραφή - αφομοίωση - προσαρμογή, προηγούμενων δοξασιών στα μέτρα μας, αλλά ενσυνείδητα και όχι με το γνωστό μεσοβέζικο τρόπο. Στην προκειμένη περίπτωση ασπαζόμεθα εντελώς το ισλαμικό δόγμα του άπιστου. Είσαστε άπιστοι και θα σας προσυλητίσουμε μέσω υποχρεωτικής βρώσης μακαρονάδας ώστε να συλλάβετε επι τέλους το μεγαλείο του Ιπτάμενου Μακαρονοτέρατος).

Έμαθα ότι "η Κύπρος υποδέχεται στις 29 Οκτωβρίου την Τίμια Κάρα του Αποστόλου Ανδρέα, η οποία θα φθάσει στις 16.30 στο Αεροδρόμιο Λάρνακας με ειδική πτήση αεροσκάφους C130 της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας" και σκέφτηκα. Καλά γιατί δεν φέρνουμε με τιμές αρχηγού κράτους και μια τεράστια μακαρονάδα, την οποία φυσικά θα καταναλώσουμε στο τέλος, αλλά μόνο όσοι πιστεύουν στον Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας; Δεν θα είναι απείρως καλύτερη ιδέα παρά μια κάρα και καλά του "Αποστόλου Ανδρέα";


Ή επειδή γουστάρω τους Τζένταϊ πολύ περισσότερο από τις κάφρικες δοξασίες που προέρχονται από τους άπλυτους καμηλάρηδες των τριών Αβρααμικών θρησκειών, γιατί δεν προκηρύσουμε διαγωνισμό μηχανουργίας και όποιος κατασκευάσει το πρώτο φωτόσπαθο να τον αναδείξουμε σε επίτιμο Τζένταϊ Διδάσκαλο και να κάνουμε μαζικό μάθημα διαλογισμού στην Δύναμη στο Προεδρικό Μέγαρο; Μην ξεχνάτε ότι αυτός που αποκαλείται εσείς αιρετικό, στο μυαλό του είναι ο σωστός πιστός της ορθής πίστης. Ποιος μπορεί να αποφασίσει ποια θρησκεία είναι η σωστή. Άσε που υπάρχει περίσσοτερη πιθανότητα να κατασκευάσουμε φωτόσπαθο παρά να ταυτοποιήσουμε με την μέθοδο του DNA την κάρα του "Αποστόλου Ανδρέα".




Γιατί γίνονται τέτοιες διακρίσεις; Την δική μας θρησκεία πότε θα την πάρει σοβαρά η Ευρωπαϊκή Κοσμική Δημοκρατία Ελληνο-ορθόδοξων Ταλιμπάν Κύπρου;


Μα αφού οπαδέ στην Κύπρο τα επίσημα θρησκεύματα είναι δύο η Ορθόδοξη πίστη θα μου πείτε. Έχουμε και πρόβλημα με μια επιλεκτική ιστορική αμνησία στην Κύπρο αλλά τέλος πάντων. Σε περίπτωση που το ξεχάσατε,  η δεύτερη επίσημη θρησκεία στην Κύπρο είναι η θρησκεια της ειρήνης το Ισλάμ.


Συνεπώς αν το πάρουμε νομικά το θέμα, τότε γιατί δεν φέρνουμε και κανένα κειμήλιο του Μωάμεθ, κανένα κοράνι γραμμένο που τον 8ον  αιώνα από κανένα Ιμάμη; Έχουν κάμποσα στην Κωνσταντινούπολη οπότε ευκαιρία και για καμιά συμφιλίωση / επαναπροσέγγιση ή ότι άλλο είναι της μόδας αυτό τον καιρό.


Κάποια λαμπρά μυαλά στον Δία έχουν ήδη πάθει εγκεφαλικό στην ιδέα ότι το Ισλάμ θα πρέπει να τύγχει ίσου χειρισμού με την Ορθόδοξο πίστη! (το θαυμαστικό χρειάζεται για απαραίτητη έμφαση!)


Δυστυχώς υπάρχουν άτομα που θεωρούν ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και οπότε θα είναι σωστό το εγχείρημα της μεταφοράς ένος άγνωστου ταυτότητας κρανίο στην Κύπρο με σκοπό τα αρνιά  οι πιστοί να χρηματοδοτήσουν και πάλι το έργο της Εκκλησίας. Διαφωνώ κάθετα, αλλά εγώ τι ξέρω, μόνο μακαρονάδες τρώω. Όμως γιατί ρε παιδί μου δεν έχει λεφτά η Εκκλησία και χρειάζεται εκ νέου να καταφεύγει σε βουντού τελετές για να μαζέψει χρήματα;  Αν δεν κρατά λεφτά ας κάμει δάνειο που την τράπεζα Κύπρου ή την Ελληνική. Λεφτά υπάρχουν! Η Εκκλησία διαχειρίζεται με σωστό τρόπο την περιουσίας της! Οι τράπεζες μας στελεχώνονται από αξιόλογα άτομα και η Εκκλησία ξέρει να κάνει επενδύσεις καλύτερα από το Κατάρ! Τουλάχιστον αυτά μας έλεγε ο μέγιστος επενδυτής που έτυχε και έγινε και αρχιεπίσκοπος κατά λάθος.


Οπότε αγαπητοί μου άπιστοι πηγαίνετε να δώσετε χρήματα για να δείτε την κάρα και συνεχίσετε να χρηματοδοτείτε αυτού του είδους τις απάτες. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Αλλά όταν τα μέσα θα απαιτούν να έχουν λόγο για τα πάντα ακόμα και τις εξωσωματικές γονιμοποιήσεις και για το μάθημα των ελληνικών, της ιστορίας και των θρησκευτικών, τότε τι απαντούμε; Αν, ναι αυτό ήδη γίνεται και η άνευρη αντίδραση από το πολιτικό χώρο αφήνει την Εκκλησία να πιστεύει ότι όντως η άποψη της έχει βαρύτητα και πρέπει να εισακούεται. Οπότε αγαπητοί άπιστοι μου, τι περιμένετε, έτσι κκελέ σας έδωσε ο "Πλάστης" σας, έτσι ξουράφι θέλει. Απλώς να κάμουμε μια μικρή επαλήθευση, το πήρατε είδηση ότι πλέον ζούμε στον 21ον αιώνα και ότι ο Μεσαίωνας έληξε εδώ και κάτι αιώνες; Ήθελα να πω κάτι για τον φετιχισμό των οστών αλλά είπα να μην είμαι κακός.


Άτε πάω να φτιάξω μακαρονάδα.


No comments:

Post a Comment