Sunday, October 13, 2013

Αρχικό ποστ

Είμαι φανατικός οπαδός του θεΐκού Μακαρονοτέρατος. Ο στόχος της ζωής μου είναι να εξαπλώσω το ευαγγέλιο του τεράστιου Μακαρονοτέρατος, το οποίο εν σοφία δημιουργήσε όλο το σύμπαν μέσω της Ουρανίας Πρώτης Μακαρονάδας κατά τη διάρκεια ενός επικού δείπνου έξι διαφορετικών μακαρονάδων. Όταν τελικά σερβιρίστηκε η έβδομη μακαρονάδα, το Μακαρονοτέρας αποφάσισε να αναπαυθεί αφήνοντας το τελευταίο πιάτο να πάρει μορφή και να δημιουργηθεί ο κόσμος όπως ακριβώς τον γνωρίζουμε σήμερα. Στην συνέχεια το Πάνσοφο Μακαρονοτέρας αποσύρθηκε στην ουράνια κουζίνα για να χωνέψει.
Όπως μας ενημερώνουν οι αγίες γραφές αν όλοι δεχθούμε το δόγμα του Μακαρονοτέρατος, τότε αυτό θα λύσει δια παντώς το πρόβλημα του υποσιτισμού και της ανεργίας εφόσον θα αφοδεύει απλόχερα μακαρονάδες επί καθημερινής βάσης και δεν θα υπάρχει λόγος να εργάζεται κανείς.  Επίσης το Μακαρονοτέρας, το οποίο συχνά με επισκέπεται (όταν κοιμάμαι) με πληροφόρησε ότι αν το προσκαλέσουμε να γίνει ο παγκόσμιος δικτάτορας θα απογορεύσει δια ροπάλου όλα τα προϊόντα της Apple και θα τα αντικαταστήσει με την νέα σειρά ipasta, η οποία είναι σαφώς ανώτερη από τις βλακείες που κανιβαλίζει η Apple από τις ξεπερασμένες ιδέες του μακαρίτη Steve Jobs.
Όσοι πιστοί προσέλθετε για την θείαν μακαρονάδα χωρίς υδατάνθρακες, επειδή οι λάτρεις του Μακαρονοτέρατος ουδέποτε παχαίνουν, εκτός φυσικά αν πρόκειται για άτομα με χαμηλό ή ελάχιστο εισόδημα και χρειάζονται επειγόντως να αυξήσουν το βάρος τους.

No comments:

Post a Comment