Wednesday, January 8, 2014

Πες αλεύρι η NSA σε γυρεύει

Αγαπητοί μου άπιστοι,

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς παρακολουθάτε τι γίνεται με τις αποκαλύψεις για την NSA, αλλά έχω την εντύπωση ότι γίνεται της κυρίας που διαπραγματεύεται την τιμή της έναντι χρηματικής αμοιβής. Φυσικά αν κρίνω από τον μετρητή του blogger, εδώ μέσα μόνο κάτι κουτσόφτερα μπαίνουν κατά λάθος και μετά το μετανοιώνουν.

Εν πάση περιπτώσει μου προκαλεί εντύπωση το μέγεθος των αποκαλύψεων, αλλά περισσότερο ότι στην Κύπρο δεν πήραμε είδηση και δεν σχολιάστηκε ιδιαίτερα.

Όπως όλοι γνωρίζετε η NSA είναι η μεγαλύτερη κλίκα ρουφκιάνων του κόσμου. Και καλά είναι οι υπηρεσίες ασφαλείας των ΗΠΑ, αλλά ουσιαστικά μετά την ιντερνετοποίηση του κόσμου συνέλλαβαν στο μυαλό τους φοβερές ιδέες και πλέον εφαρμόζουν το δόγμα καταγράφουμε πάντα χωρίς αιδώ και προ πάντως χωρίς όρια.

Αν αγνοήσουμε το πόσο τρομακτικό είναι αυτό που συμβαίνει, και πόσο κοντά είμαστε στην δυστοπία του 1984 του Όργουελ, όπου ένας μεγάλος αδελφός παρακολουθά τα πάντα και έχει την δυνατότητα να διαγράφει και να αλλάζει την ψηφιακή παγκόσμια μνήμη, το όλο θέμα είναι για τα γέλια.

Στην αρχή ο ηρωικός Snowden κάρφωσε τους ρουφκιάνους μας πληροφόρησε ότι οι φίλοι μας οι Αμερικάνσκοι παρακολουθούν 35 διαφορετικούς αρχηγούς κρατών / κυβερνήσεων συμπεριλαμβανομένου και διάφορους Ευρωπαίους πολιτικούς, όπως την συμπαθέστατη Άγγελα μας. Το ερώτημά μου είναι γιατί παρακολουθούν τους Ευρωπαίους;  Έτσι και αλλιώς η ΕΕ δεν έχει δική της εξωτερική πολιτική, οπότε αμφιβάλλω να έμαθαν κάτι ουσιαστικό. Στην χειρότερη περίπτωση γιατί δεν παίρνουν ένα τηλέφωνο το Λονδίνο να τους πουν με το ν και με το σίγμα τι σκατά συζητούνε στις Βρυξέλλες όποτε μαζεύονται όλοι μαζί για να "διαβουλευτούν" και να μην αποφασίζουν τίποτα απολύτως. Αφού οι Βρετανοί το λένε ξεκάθαρα πλέον ότι τους ενδιαφέρει περισσότερο τι νομίζουν για αυτούς στην Ουάσινγκτον παρά στις Βρυξέλλες. Μάλλον θα ήθελαν να ξέρουν ποιοι τους μισούν περισσότερο.

Μετά μάθαμε ότι η NSA όντως παρακολουθεί τα πάντα και όταν γουστάρει να κατασκοπεύσει κάποιο δεν έχει κανένα ενδοιασμό. Αν η εταιρεία σου παραγγείλει 30 υπολογιστές από online retailer, η NSA
 απλώς θα πάρει τους υπολογίστες, θα εγκαταστήσει τα spyware που θέλει, και μετά ο κάθε Bill, John και Mike θα ξέρουν ότι παρακολουθάς πιπίνια στο κωλοφατσοβιβλίο την ώρα που υποτίθεται ότι εργάζεσαι. Το θέμα είναι αν η NSA ενημερώνει τους εργοδότες για το πόσο πορνό παρακολουθούν οι υπάλληλοι τους κατά τη διάρκεια της εργασίας τους, ή αν απλώς γουστάρουν να γνωρίζουν τα πάντα.

Στην συνέχεια οι αποκαλύψεις του Snowden μου έλυσαν και μια άλλη απορία που είχαν, αν η ΝΣΑ κατασκοπεύει και τους Αμερικανούς πολιτικούς. Συγκεκριμένα σε ερώτημα γερουσιαστή αν η διακριτική υπηρεσία έχει εφαρμόσει τις ίδιες μεθόδους και στο Κονγκρέσο η απάντηση, ήταν εμμέσως πλην σαφώς ναι. Το ακούραστο μάτι του Sauron όλα τα βλέπει και όλα τα παρακολουθεί. Εγώ σας λέω οι υπάλληλοι της ΝSΑ παρακολουθούν ο ένας τον άλλο, όπως έκανε ο Nixon με τον Kissinger. Αφού το κάνουν που το κάνουν, ας το κάνουν για όλους. Το πιο μεγάλο ντοσιέ έχει το όνομα του Ομπάμα να μου το θυμηθείτε.

Τέλος ήλθε μια αποκάλυψη που ειλικρινά εμένα με συγκλόνισε, επειδή θεωρώ ότι πρέπει να μελετηθεί με πάσα σοβαρότητα από το ΥΠΟΙΚ. Σύμφωνα με έκθεση που υποβλήθηκε στον Λευκό Οίκο με στόχο την μεταρρύθμιση της NSA, η κυβέρνηση (των ΗΠΑ) δεν θα πρέπει να χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία που κατέχει στον ηλεκτρονικό πόλεμο για να αλλοιώνει τραπεζικούς λογαριασμούς και γενικά να χειραγωγεί το χρηματοπιστωτικό σύστημα!

-- διακόπτω την ροή της εκπομπής για να μπορέσουμε όλοι μαζί να αντιληφθούμε τις διαστάσεις αυτής της εισήγησης --



Δυο είναι οι σκέψεις μου:


1. Εφόσον έγινε τέτοια εισήγηση, σημαίνει ότι οπωσδήποτε οι Αμερικάνσκοι έχουν πειράξει λογαριασμούς, ιδιωτών, εταιρειών, της μαφίας, τους δικούς τους, δεν ξέρω. Αλλά σημαίνει ότι ήδη γίνεται!

2. O Χάρης να πάει για επίσκεψη στην Ουάσινγκτον πάραυτα και να ζητήσει αμέσως το φούσκωμα του κρατικού λογιστηρίου ούτως ώστε να διώξουμε επιτέλους την κακιά τρόικα από την Κύπρο και να αρχίσουμε άμεσα την ζωή που όλοι ξέραμε. Αυξήσεις, προσαυξήσεις, ταξιδάκια, επιδόματα, οδηγούς επιδοτούμενους και μισθωτούς, μασέλες, μέγαρα πολιτισμού, γήπεδα, νοσοκομεία, κρατικές χορηγίες στα κόμματα (αν ναι τούτην ξέχασαν να την κουρέψουν), στις ομάδες, στους Δήμους που θυμήθηκαν ότι χρωστούν και θέλουν χρήμα για να ξεχρεώσουν,  αχαλίνωτες κρατικές δαπάνες ώστε να φάνε και οι κότες. Και το πιο σημαντικό επανεκκίνηση του κυπριακού πλυντήριου, το οποίο για να πούμε και του στραβού το δίκαιο δεν ήταν τίποτε μπροστά στις υπηρεσίες που προσφέρει το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη και τα διάφορα offshore accounts που ελέγχονται από αγγλοσαξονικά συμφέροντα. Φέρτε μας τα λεφτά σας και δεν υπάρχει πρόβλημα θα μαγειρέψουμε τους λογαριασμούς α λα αμέρικα ώστε να μην μπορεί το κακό Moneyval να μας εντοπίσει.



Και επειδή έχουμε διεστραμμένο χιούμορ θα πειράξουμε όλους τους λογαριασμούς Γερμανίας / Ελβετίας / Γαλλίας και Βρετανίας ώστε να φαίνεται ξεκάθαρα ότι τα παίρνουν χοντρά από εμπόρους ναρκωτικών, τους Φρουρούς της Επανάστασης, την Αλ-Κάιντα, τις μυστικές υπηρεσίες της Σαουδικής Αραβίας και γενικά του κάθε καμμένου που θέλει να ξεπλύνει λίγο βρώμικο χρήμα για να μπορέσει να βγάλει τα προς το ζείν, ή να μεθοδεύσει την ανατροπή του Άσσαντ. Δηλαδή ότι έκανε η HSBC, μόνο που εμείς θα ρίξουμε λάσπη σε όλους χωρίς οίκτο και με μπόλικο πάθος.

Σε περίπτωση που οι Αμερικάνσκοι αρνηθούν εισηγούμαι ειδική αποστολή της ΚΥΠ σε συνεργασία με τα κομμάντο μας ώστε να αποσπάσουν αυτή την θαυμάσια τεχνολογία. Οι Σοβιετικοί ήταν καλύτεροι που κατάφεραν να κλέψουν τα σχέδια της πυρηνικής βόμβας την δεκαετία του 1940, και ο Στάλιν γνώριζε για την κατατασκευή της πριν του το αποκαλύψει με μεγάλη χαρά ο Τρούμαν στην διάσκεψη του Potsdam;

Εδώ σας θέλω μάγκες μου. Τελικά οι Αμερικάνσκοι εργάζονται για εμάς. Μας έχουν έτοιμη λύση για το οικονομικό πρόβλημα, και εμείς ακόμα συζητούμε για οδικούς χάρτες, ιδιωτικοποιήσεις και διάφορα άλλα. Όταν λύσουμε το οικονομικό πρόβλημα, θα στρέψουμε την απίστευτη αυτή τεχνολογία εναντίον όλων των χαρτών του Google για να λύσουμε και το Κυπριακό. Και μετά θα πάμε όλοι μαζί διακοπές ποστάροντας από το το κωλοφατσοβιβλίο NSA σε ευχαριστούμε!





1 comment:

  1. Τίποτε που τούτα εν θα εγίνετουν ο κόσμος είσιεν πίστη στο Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας..

    Κατά τα άλλα, στην Κύπρο ακόμα νομίζουμεν ότι το θέμα εν Χριστόφκιας Vs Αναστασιάδης, Ακελ Vs ΔΗΣΥ. Που να μείνουν εγκεφαλικά κύτταρα για κάτι τόσο ασήμαντο όσο η NSA;

    ReplyDelete