Monday, October 28, 2013

Σκέψεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Αγαπητοί άπιστοι,


Ξεκινούμε με μια απορία που είχα πάντα: υπάρχει άλλο κράτος στον κόσμο που γιορτάζει ήττες; Η απάντηση στο τέλος της ανάρτησης.

Καθώς το ρίγος εθνικής υπερηφάνειας διαπερνά την σπονδυλική μου στήλη μου περνά μια αιρετική σκέψη (αιρετικός είμαι, αιρετικές σκέψεις κάνω) τι ακριβώς γιορτάζουμε στις 28 Οκτωβρίου. Το έπος της Ηπείρου οπαδέ! Σύνελθε. Τι βλακείες λες τέτοια ιερή μέρα. Ναι, μεγάλε πήραμε το Αργυρόκαστρο για σαράντα ολόκληρες ημέρες και μετά έκανε ασκήσεις πραγματικών πυρών η Βέρμαχτ επί ελληνικού εδάφους για προθέρμανση ενόψει της επιχείρησης Μπαρμπαρόσα. Μιλούμε για τεράστια νίκη.


Μα νικήσαμε τους φασίστες τους Ιταλούς οπαδέ! Ήταν η πρώτη νίκη των Συμμάχων εναντίον των δυνάμεων του Άξονα.  Ναι και μετά οι Γερμανοί έδωσαν στους Ιταλούς την Ελλάδα να την διοικούν έτσι για την πλάκα τους. Μετά ήρθε η κατοχή, η πείνα, οι κακουχίες. Πάντα τέτοιες νίκες να γιορτάζουμε! Τύφλα να έχει ο Πύρρος της Ηπείρου και η εκστρατεία του να μιμηθεί τον Μέγα Αλέξανδρο.






Ανιστόρητε οπαδέ το έπος του 1940 αντιπροσωπεύει το μεγαλείο του ελληνισμού (sic) όταν σύσσωμος ο ελληνικός λαός αντιστάθηκε στον φασισμό και θριάμβευσε (για πεντέξι μήνες).

Μετά αγαπητέ εθνικόκαυλε που ακόμα θεωρείς ως ιστορική αλήθεια τα παραμυθάκια που σου έμαθαν στο σχολείο ανιστόρητοι καθηγητές υπό τις ευλογίες ενός εξίσου ανιστόρητου και άκρως πατερναλιστικού Υπουργείου Παιδείας, η 28η Οκτωβρίου ουσιαστικά σηματοδοτεί την έναρξη της πιο σκοτεινής περιόδου της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Επειδή μετά το «έπος» ήρθε η κατοχή και μετά την κατοχή ήρθε ο εμφύλιος πόλεμος, ο οποίος τέλειωσε το 1949, τέσσερα έτη μετά την επίσημη λήξη του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου. Η ενότητα του ελληνικού λαού πήγε περίπατο, τα γάμησε όλα και έκανε την Ελλαδάρα του 1940, Ελλαδίτσα και ψωροκώσταινα που μετά έπρεπε να αναπνέει με δυο πνεύμονες, τον ένα βρετανικό και τον άλλο αμερικανικό και για αυτό τα έκανε και σκατά στην Κύπρο. Σύμφωνα με εντελώς πρόχειρους υπολογισμούς θα πέθαναν τουλάχιστον 300,000 Έλληνες λόγω κατοχής. Αν υπολογίσουμε και περίπου 150,000 θανάτους στον εμφύλιο πόλεμο, συν τις εξορίες των κομμουνιστών (κάποιος Πολωνός προχθές μου έλεγε για την μικρή ελληνική κοινότητα που έχουν που ήταν κομμουνιστές που πήγαν στην Πολωνία μετά το 1949)  συν τις μειώσεις γεννήσεων λόγω της κατάστασης που επικρατούσε στην Ελλαδάρα που νίκησε το 1940, μην ξεχνιόμαστε, πόση ήταν η μείωση του ελληνικού πληθυσμού; Οξύμωρο στην καλύτερη είναι να μιλάμε για νίκες, έπη και επιτυχίες με τέτοιες δραματικές απώλειες. Μερικές φορές νομίζω ότι απλώς γουστάρουμε αίματα, θανάτους και ήττες. Φτάνει να υπάρχει το συστατικό της αυτοθυσίας και καλά, και όλοι τους (κράτος, εκκλησία και η γενική ηγεσία της χώρας) είναι χαρούμενοι για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να συλλάβω. Ρε μήπως όλοι αυτοί είναι σαδομαζοχιστές και προσπαθούν να κάνουν το μαύρο-άσπρο. Ας τρώγωμεν και πέτρες έλεγαν οι δικοί μας στην Κύπρο και διάπρεψαν όλοι τους! Και ο δικός μας θυμήθηκε τις πέτρες μετά από τόσα χρόνια. 



Οπαδέ είσαι εντελώς βλάκας και ηλίθιος. Η αντίσταση της Ελλάδας οδήγησε στην τελική πτώση του Ναζισμού επειδή καθυστέρησε την εκστρατεία κατά της Σοβιετικής Ένωσης, τους έπιασαν τα χιόνια και τελικά οι Σοβιετικοί κατάφεραν να κερδίσουν τους Ναζί. Άρα Ελλαδάρα 1, βλαμμένος οπαδός 0. 

Θυμάμαι αυτό το επιχείρημα που το άκουσα για πρώτη φορά ίσως στο στρατό. Και σκέφτομαι εγώ ο άχρηστος, η επιχείρηση Μπαρμπαρόσα ξεκίνησε το φθινόπωρο του 1941. Οι Γερμανοί κατασκήνωσαν στην Σοβιετική Ενώση μέχρι το 1944, και ουσιαστικά την άνοιξη του 1944 ξεκίνησε ο Ερυθρός Στρατός να τους σπρώχνει πίσω στην Γερμανία. Επίσης ας κάνουμε μια σούμα πόσοι Σοβιετικοί πέθαναν προσπαθώντας να αντισταθούν στους Γερμανούς. Ολόκληρος ο πληθυσμός της Ελλάδας και βάλε. Πως τότε εξάγεται το συμπέρασμα ότι επειδή οι Γερμανοί καθυστέρησαν λιγάκι στην Ελλάδα έχασαν τον πόλεμο αυτό είναι να σε τρελαίνει. Πρέπει οπωσδήποτε να βρούμε ένα μέντιουμ να επικοινωνήσει με τον Ζιουκόφ και να του πει παλιομαλάκα κομμουνιστή αν δεν ήταν η Ελλαδάρα θα έχανες τον πόλεμο που μου ήθελες και άγαλμα στην Κόκκινη Πλατεία. Άχρηστε τον Μεταξά έπρεπε να είχατε στην Μόσχα όχι εσένα τον αρχάριο που ούτε για να παίζεις Risk δεν κάνεις.


Όσο αφορά τον Μεταξά δεν ήταν και κανένας σπουδαίος  ηγέτης. Ήταν ένας φασίστας, που κατάργησε την δημοκρατία με την βία των όπλων το 1936 και φλέρταρε με την Ναζιστική Γερμανία, αλλά οι όροι παράδοσης ήταν ασήκωτοι και για αυτό υποχρεώθηκε να πολεμήσει το 1940 με βαριά καρδιά φαντάζομαι, επειδή ιδεολογικά γούσταρε τον Χίτλερ αφάνταστα. Αλλά τι να γίνει κατάφερε και πέθανε πριν να δει τον ναζισμό να συνθλίβει το φασιστικό του δημιούργημα. Ευτυχώς για αυτό γιατί τότε ίσως να έμπαινε και στον πειρασμό να έκανε και ντιλ με τους Γερμανούς για να σταματήσει τον κομμουνιστικό κίνδυνο όπως έκαναν κάποιοι άλλοι εθνικοσωτήρες.  



Οπότε τι ακριβώς γιορτάζουμε και τιμούμε την 28ην Οκτωβρίου ακόμα να καταλάβω. Η απάντηση είναι απλή  τιμούμε μια ήττα και την χειρότερη δεκαετία στην ιστορία της Ελλάδας με πλήρη αναστροφή των γεγονότων και ανακήρυξη της ήττας σε έπος. Τα γεγονότα είναι επουσιώδη μπροστά στο μεγαλείο του ελληνικού έθνος. Δεν κωλώνουμε πουθενά. Ξαναγράφουμε την ιστορία αλα καρτ για να εξαχθεί το συμπέρασμα που θέλουμε! Ζήτω η Ελλάς! Ζήτω η βλακεία μας! Ζήτω του καήκαμε! Τώρα άντε τραβάτε με τις ελληνικές σημαίες και να συγχαρείτε ευατόν και αλλήλους για την ευτυχία που σας διακατέχει επειδή γεννηθήκατε Έλληνες!




ΥΓ. Δυο περιπτώσεις έχω υπόψη μου. Η μία είναι η Ουγγαρία που γιορτάζει στις 23 Οκτωβρίου την επανάσταση του 1956, η οποία φυσικά απέτυχε όταν τα σοβιετικά τανκς έκαναν την Βουδαπέστη οικόπεδο. Όμως με την πτώση του υπαρκτού σοσιαλισμού ή τι άλλο στα κομμάτια ήταν, είπαν ότι είναι επίσης και η διακήρυξη της νέας Ουγγρικής Δημοκρατίας. Οπότε δεν είναι εντελώς ξεκάθαρο ότι μνημονεύουν αποκλειστικά μια ήττα. Δεύτερη περιπτωσάρα είναι πάλι λίγο παράξενη επειδή πρόκειται για θρησκευτική εορτή η οποία τιμάται από όλους τους Σιίτες Μουσουλμάνους, όταν γιορτάζουν τον θάνατο του Χοσεΐν στην μάχη της Καρμπάλας όπου 70 άτομα πολέμησαν με 10,000 στρατιώτες και έχασαν! Απίστευτο ε; Προφανώς ο Αλλάχ πήγε διακοπές εκείνη την ημέρα, ή επειδή είναι άπιστοι και η Παναγία το Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας δεν ήταν μαζί τους όπως όταν ήταν με την Ελλάδα το 1940. Το 1941 η Παναγία  το Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας κουράστηκε και πήγε σε ιαματικό σπα να ξεκουραστεί και για αυτό ο Αδόλφος κατάφερε να νικήσει. Εν πάση περιπτώσει στο Σιιτικό Ιρανιστάν λόγω του θρησκόπληκτου καθεστώτος η επέτειος της μάχης της Καρμπάλας λαμβάνει σχεδόν διαστάσεις εθνικής γιορτής, αλλά σε αυτή την χώρα είναι δύσκολο να διαχωρίσεις τις θρησκευτικές από τις εθνικές γιορτές. 


Saturday, October 19, 2013

Κάρες, λείψανα και λοιπές βλακείες

Αγαπητοί  μου άπιστοι,


(Όσοι από εσάς δεν πίστευετε στον Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας είσαστε άπιστοι, και ως άπιστους θα σας αντιμετωπίζω. Επειδή η θρησκεία μας σέβεται απόλυτα τον εαυτό της, αποφασίσαμε να κάνουμε ότι κάνουν και οι άλλοι, αντιγραφή - αφομοίωση - προσαρμογή, προηγούμενων δοξασιών στα μέτρα μας, αλλά ενσυνείδητα και όχι με το γνωστό μεσοβέζικο τρόπο. Στην προκειμένη περίπτωση ασπαζόμεθα εντελώς το ισλαμικό δόγμα του άπιστου. Είσαστε άπιστοι και θα σας προσυλητίσουμε μέσω υποχρεωτικής βρώσης μακαρονάδας ώστε να συλλάβετε επι τέλους το μεγαλείο του Ιπτάμενου Μακαρονοτέρατος).

Έμαθα ότι "η Κύπρος υποδέχεται στις 29 Οκτωβρίου την Τίμια Κάρα του Αποστόλου Ανδρέα, η οποία θα φθάσει στις 16.30 στο Αεροδρόμιο Λάρνακας με ειδική πτήση αεροσκάφους C130 της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας" και σκέφτηκα. Καλά γιατί δεν φέρνουμε με τιμές αρχηγού κράτους και μια τεράστια μακαρονάδα, την οποία φυσικά θα καταναλώσουμε στο τέλος, αλλά μόνο όσοι πιστεύουν στον Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας; Δεν θα είναι απείρως καλύτερη ιδέα παρά μια κάρα και καλά του "Αποστόλου Ανδρέα";


Ή επειδή γουστάρω τους Τζένταϊ πολύ περισσότερο από τις κάφρικες δοξασίες που προέρχονται από τους άπλυτους καμηλάρηδες των τριών Αβρααμικών θρησκειών, γιατί δεν προκηρύσουμε διαγωνισμό μηχανουργίας και όποιος κατασκευάσει το πρώτο φωτόσπαθο να τον αναδείξουμε σε επίτιμο Τζένταϊ Διδάσκαλο και να κάνουμε μαζικό μάθημα διαλογισμού στην Δύναμη στο Προεδρικό Μέγαρο; Μην ξεχνάτε ότι αυτός που αποκαλείται εσείς αιρετικό, στο μυαλό του είναι ο σωστός πιστός της ορθής πίστης. Ποιος μπορεί να αποφασίσει ποια θρησκεία είναι η σωστή. Άσε που υπάρχει περίσσοτερη πιθανότητα να κατασκευάσουμε φωτόσπαθο παρά να ταυτοποιήσουμε με την μέθοδο του DNA την κάρα του "Αποστόλου Ανδρέα".




Γιατί γίνονται τέτοιες διακρίσεις; Την δική μας θρησκεία πότε θα την πάρει σοβαρά η Ευρωπαϊκή Κοσμική Δημοκρατία Ελληνο-ορθόδοξων Ταλιμπάν Κύπρου;


Μα αφού οπαδέ στην Κύπρο τα επίσημα θρησκεύματα είναι δύο η Ορθόδοξη πίστη θα μου πείτε. Έχουμε και πρόβλημα με μια επιλεκτική ιστορική αμνησία στην Κύπρο αλλά τέλος πάντων. Σε περίπτωση που το ξεχάσατε,  η δεύτερη επίσημη θρησκεία στην Κύπρο είναι η θρησκεια της ειρήνης το Ισλάμ.


Συνεπώς αν το πάρουμε νομικά το θέμα, τότε γιατί δεν φέρνουμε και κανένα κειμήλιο του Μωάμεθ, κανένα κοράνι γραμμένο που τον 8ον  αιώνα από κανένα Ιμάμη; Έχουν κάμποσα στην Κωνσταντινούπολη οπότε ευκαιρία και για καμιά συμφιλίωση / επαναπροσέγγιση ή ότι άλλο είναι της μόδας αυτό τον καιρό.


Κάποια λαμπρά μυαλά στον Δία έχουν ήδη πάθει εγκεφαλικό στην ιδέα ότι το Ισλάμ θα πρέπει να τύγχει ίσου χειρισμού με την Ορθόδοξο πίστη! (το θαυμαστικό χρειάζεται για απαραίτητη έμφαση!)


Δυστυχώς υπάρχουν άτομα που θεωρούν ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και οπότε θα είναι σωστό το εγχείρημα της μεταφοράς ένος άγνωστου ταυτότητας κρανίο στην Κύπρο με σκοπό τα αρνιά  οι πιστοί να χρηματοδοτήσουν και πάλι το έργο της Εκκλησίας. Διαφωνώ κάθετα, αλλά εγώ τι ξέρω, μόνο μακαρονάδες τρώω. Όμως γιατί ρε παιδί μου δεν έχει λεφτά η Εκκλησία και χρειάζεται εκ νέου να καταφεύγει σε βουντού τελετές για να μαζέψει χρήματα;  Αν δεν κρατά λεφτά ας κάμει δάνειο που την τράπεζα Κύπρου ή την Ελληνική. Λεφτά υπάρχουν! Η Εκκλησία διαχειρίζεται με σωστό τρόπο την περιουσίας της! Οι τράπεζες μας στελεχώνονται από αξιόλογα άτομα και η Εκκλησία ξέρει να κάνει επενδύσεις καλύτερα από το Κατάρ! Τουλάχιστον αυτά μας έλεγε ο μέγιστος επενδυτής που έτυχε και έγινε και αρχιεπίσκοπος κατά λάθος.


Οπότε αγαπητοί μου άπιστοι πηγαίνετε να δώσετε χρήματα για να δείτε την κάρα και συνεχίσετε να χρηματοδοτείτε αυτού του είδους τις απάτες. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Αλλά όταν τα μέσα θα απαιτούν να έχουν λόγο για τα πάντα ακόμα και τις εξωσωματικές γονιμοποιήσεις και για το μάθημα των ελληνικών, της ιστορίας και των θρησκευτικών, τότε τι απαντούμε; Αν, ναι αυτό ήδη γίνεται και η άνευρη αντίδραση από το πολιτικό χώρο αφήνει την Εκκλησία να πιστεύει ότι όντως η άποψη της έχει βαρύτητα και πρέπει να εισακούεται. Οπότε αγαπητοί άπιστοι μου, τι περιμένετε, έτσι κκελέ σας έδωσε ο "Πλάστης" σας, έτσι ξουράφι θέλει. Απλώς να κάμουμε μια μικρή επαλήθευση, το πήρατε είδηση ότι πλέον ζούμε στον 21ον αιώνα και ότι ο Μεσαίωνας έληξε εδώ και κάτι αιώνες; Ήθελα να πω κάτι για τον φετιχισμό των οστών αλλά είπα να μην είμαι κακός.


Άτε πάω να φτιάξω μακαρονάδα.


Monday, October 14, 2013

Ψιτ μαλάκα διάγραψε τον λογαριασμό σου στο Facebook ΤΩΡΑ!

Πόσοι από εσάς έχουν λογαριασμό στο κωλοφατσοβιβλίο, Facebook για όσους τα κυβικά του εγκεφάλου τους δεν τους βοηθούν;
Μπράβο μαλάκες μου, τώρα πηγαίνετε, βρείτε τις ρυθμίσεις και διαγράψετε αυτή την βλακεία τώρα.
Μα γιατί συμπαθητικότατε οπαδέ του Ύψιστου Μακαρονοτέρατος δεν γουστάρεις το κωλοφατσοβιβλίο;
Σας ευχαριστώ που υποβάλλατε αυτή την ερώτηση και θα απαντήσω αμέσως. Ξεκινάς όταν είσαι φοιτητής, κυρίως για να βρίσκεις πιπίνια. Αν είσαι γκόμενα για να ανεβάζεις φωτογραφίες για να βλέπουν οι φίλες σου πόσα κιλά έχασες και για να σε βλέπουν τα αγοράκια και να ξεροσταλιάζουν. Όμως σιγά-σιγά, μαζεύονται διάφορες βλακείες οι οποίες όταν ήσουν φοιτητής και μεθυσμένος ήταν επικές και στο κάτω-κάτω μπορείς να ελέγξεις ποιος παπάρας βλέπει την ηλεκτρονική σου παλαβομάρα, σωστά; Λάθος! Ο μαλάκας ο Ζούγκερμπεργκ επειδή είναι κατά βάθος σαδιστής και θέλει να σας ταλαιπωρεί αλλάζει συνεχώς τις ρυθμίσεις για το ποιος μπορεί να δει τι αυτόματα χωρίς να σε ενημερώσει. Ή το γράφουνε σε ψιλά γράμματα κάπου στο τελευταίο συρτάρι του διαδικτύου και αν δεν ξέρεις που να ψάξεις δεν θα το βρεις.
Οπότε μια καλή ημέρα ο προϊστάμενός σου, ε καλά ο προϊστάμενος του καλύτερού σου φίλου, γυρίζει και του λέει την φωτογραφία με τις δυο ημίγυμνες Κολομβιανές τι την θέλεις; Ή όταν αρχίσει να πέρνει φρεντ ρεκουέστ από τον κάθε τυχαίο του γραφείου του, τότε αρχίζει να αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για καθαρό φακέλωμα της μαλακίας που κουβαλούσε από τα φοιτητικά του χρόνια και ότι όσα πιο λίγα ξέρουν οι άλλοι για εκείνο τόσο το καλύτερο.
Colombian girls with dude

Ο στόχος του Ζούγκερμπερκ είναι όλα τα προφίλ να είναι ανοικτά και να πουλά όλες τις πληροφορίες πρώτα στις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, και μετά στην κάθε κωλοεταιρεία για να σε πνίγει στο σπαμ και στις τσοντοδιαφημίσεις. Στην αρχή λέγαμε γραφικούς τους παρανοϊκούς τύπους που μας έλεγαν ότι το κωλοφατσοβιβλίο είναι μια προσπάθεια της CIA να μας φακελώσει. Καλά εγώ προσωπικά παπάρα τον έλεγα τον καλαμάρα, πάντα είναι ένας καλαμαράς που θα πει μια βλακεία, αν είναι Κυπραίος το όνομά του θα είναι Γιαννής, που το είπε πρώτος πίσω στο μακρινό 2006, όταν ήμουν ακόμα φοιτητής, τώρα είμαι αίωνιος μαθητής του μέγιστου μακαρονοτέρατος για να μην ξεχνίομαστε, και κυνηγούσα (ανεπιτυχώς μπορώ να πω) γκόμενες διάφορων εθνικοτήτων / θρησκειών και πεποιθήσεων. Όμως κοίτα να δεις που ακόμα και τα χαλασμένα ρολόγια δυο φορές την ημέρα είναι σωστά! Α ρε Ασσάντζ, Σνόουντεν και τον άλλο που έγινε άλλη. Μας ανοίξατε τα μάτια μας, και καταλάβαμε ότι τελικά τίποτε δεν είναι όσο αθώο όσο φαίνεται.
Επίσης μην ξεχνάτε ότι άτομα έχουν χάσει την δουλειά τους λόγω κωλοφατσοβιβλίου — τα χαιρετίσματά μου στον κ. Μολέσκη, ένα καφέ ήπιαν μια φορά τα παιδία!
Η απορία που έχω είναι κατά πόσο οι δικές υπηρεσίες ασφαλείας και πληροφοριών παρακολουθούν το κωλοφατσοβιβλίο ή απλώς περιμένουν τιπς από τους αμερικάνσκοι για υποθέσεις που φυσικά ενδιαφέρουν τους τελευταίους; Να πιστέψω ότι η ΚΥΠ κατέχει από ιντερνετ και παρακολουθεί επιμελώς το διαδίκτυο; Αν το πράττει, μπράβο της, αν όχι, στραβάρα στα μάτια τους που ούτε ένα λογαριασμό της γκουγλ δεν μπορούν να χακάρουν και να εξιχνιάσουν υποθέσεις ή έστω να μας φακελώνουν ρε παιδί μου, ούτως ώστε όταν μας προκύψει ο Κυπραίος Ασσάντζ να τον εκβιάσουν αμείλικτα.
Σε άλλες χώρες πιο παρανοϊκές, όπως το Ιράν, έχουν εξαγγείλει την δημιουργία εθνικού παροχέα διαδικτύου και ηλ. ταχυδρομείου για να μεγιστοποιήσουν την ασφάλεια πληροφοριών — να παρακολουθούν τους πάντες δλδ — και για να προστατεύσουν την χώρα από τους χάκερς της CΙΑ. Επειδή τα παλιόπαιδα της CIA αρέσκονται στο να τρολλάρουν την ιρανική υπηρεσία ατομικής ενέργειας και χακάρουν τους υπολογιστές με διάφορους τρόπους με το εξής αποτέλεσμα. Και όμως η ιστορία είναι πραγματική, ο υπολογιστής του Ιρανίκουλα έπαιζε AC / DC και γαμώ το χιούμορ της CIA — respect!
null
Όπως λένε και οι ιστορικοί όταν θέλουν να περιγράψουν ένα γεγονός / συμβάν που αφήνει τον μελετητή αυτό που λέμε “μαλάκα”, η πραγματικότητα κάποτε είναι πιο παράξενη από ένα μυθιστόρημα.
Σκεφτείτε τώρα να χακάρουν τους Η/Υ του ΥΠΑΜ να αρχίσουν να παίζουν Νταλάρα! Ή ξερω εγώ Στέλιο Καζαντζίδη, ή ακόμα πιο σουρεάλ, Σάκη Ρουβά. Προσωπικά αν θα με χακάρουν, γιατί δεν μου βάζουν το αβοκάντο από τις NIKHTA; (αν είστε δουλειά ΜΕΝ το ανοίξετε!!!)
Αν με ακούει κανείς, ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα — είπα ΝΙΚΗΤΑ και θυμήθηκα τα πηδήματα… :)
Και αφού περάσαμε στη Ρωσία αν και η Ντάσια είναι από την Ουκρανία και όχι από την Ρωσία, να υπενθυμίσω τι έκανε η Ρωσία το 2007 στην Εσθονία. Κατάλυση βασικών δομών ενός κράτους μέσω ηλεκτρονικού πολέμου στο κυβερνοχώρο. Αυτά είναι τα ωραία κυρίες και κύριοι. Cyberwarfare is the continuation of politics by other means, μόλις τώρα αναβάθμισα τον Clausewitz.
Russian hackers
Συμπέρασμα: αν είσαι φοιτητής – αργόσχολος, αν είσαι ελεύθερος και ψάχνεις γκομενίτσες το βλακοφατσοβιβλίο προσφέρεται. Αν εργάζεσαι σε χώρο όπου βρίθουν οι ρουφκιάνοι, ήτοι το 90% των γραφείων στην Κύπρο, αν είσαι παντρεμένος ή σε σοβαρή σχέση, ή απλώς φοβάσαι την γκόμενά σου (υπάρχουν και τέτοιοι τύποι) τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να είσαι στο φατσοβιβλίο και να εκτίθεσαι με διάφορους τρόπους. Παρόλο ότι η ηλεκτρονική ασφάλεια είναι σοβαρή υπόθεση, εμείς στην Κύπρο δεν έχουμε τίποτα να φοβούμαστε, δεν είμαστε σοβαροί, και δεν έχουμε ουσιαστική ηλεκτρονική υποδομή οπότε δεν υπάρχει φόβος των χάκερς. Το πολύ πολύ να χακάρουν οι Τούρκοι την ιστοσελίδα της Αρχιεπισκοπής. Εντούτοις επειδή ο Ζουγκερπμπέρκ είναι γκράντε μαλάκας, αυτό είναι εξ άλλου και το βασικό μήνυμα της ανάρτησης, τα υπόλοιπα τα είπα για την πλάκα μου, και μας έχει πάρει για αρνιά, πρέπει να λάβεις μέτρα για να αντιληφθεί το μέγεθος της μαλακίας που τον διακατέχει. Για αυτό διάγραψε τον λογαριασμό σου στο φατσοβιβλίο σήμερα και σταμάτα να εκτίθεσαι, κατάλαβες ή να στο ζωγραφίσω;

ΥΓ: Εννοείται ότι η δημιουργία λογαριασμού με ψευδώνυμο, αναληθή στοιχεία, χωρίς καθόλου προσωπικές φωτογραφίες επιτρέπεται και συντείνει στην αποδόμηση του κωλοφατσοβιβλίου εφόσον αν οι ψεύτικοι λογαρισμοί γίνουν η πλειοψηφία τότε το εγχείρημα του Ζουγκερμπερκ καταρρέει ως χάρτινος πύργος και τα δάκρυα που θα χύσει θα τα στείλουμε στην Αιθιοπία για σκοπούς άρδευσης μόνο επειδή κατά πάσα πιθανότητα είναι τοξικά. 

Sunday, October 13, 2013

Αρχικό ποστ

Είμαι φανατικός οπαδός του θεΐκού Μακαρονοτέρατος. Ο στόχος της ζωής μου είναι να εξαπλώσω το ευαγγέλιο του τεράστιου Μακαρονοτέρατος, το οποίο εν σοφία δημιουργήσε όλο το σύμπαν μέσω της Ουρανίας Πρώτης Μακαρονάδας κατά τη διάρκεια ενός επικού δείπνου έξι διαφορετικών μακαρονάδων. Όταν τελικά σερβιρίστηκε η έβδομη μακαρονάδα, το Μακαρονοτέρας αποφάσισε να αναπαυθεί αφήνοντας το τελευταίο πιάτο να πάρει μορφή και να δημιουργηθεί ο κόσμος όπως ακριβώς τον γνωρίζουμε σήμερα. Στην συνέχεια το Πάνσοφο Μακαρονοτέρας αποσύρθηκε στην ουράνια κουζίνα για να χωνέψει.
Όπως μας ενημερώνουν οι αγίες γραφές αν όλοι δεχθούμε το δόγμα του Μακαρονοτέρατος, τότε αυτό θα λύσει δια παντώς το πρόβλημα του υποσιτισμού και της ανεργίας εφόσον θα αφοδεύει απλόχερα μακαρονάδες επί καθημερινής βάσης και δεν θα υπάρχει λόγος να εργάζεται κανείς.  Επίσης το Μακαρονοτέρας, το οποίο συχνά με επισκέπεται (όταν κοιμάμαι) με πληροφόρησε ότι αν το προσκαλέσουμε να γίνει ο παγκόσμιος δικτάτορας θα απογορεύσει δια ροπάλου όλα τα προϊόντα της Apple και θα τα αντικαταστήσει με την νέα σειρά ipasta, η οποία είναι σαφώς ανώτερη από τις βλακείες που κανιβαλίζει η Apple από τις ξεπερασμένες ιδέες του μακαρίτη Steve Jobs.
Όσοι πιστοί προσέλθετε για την θείαν μακαρονάδα χωρίς υδατάνθρακες, επειδή οι λάτρεις του Μακαρονοτέρατος ουδέποτε παχαίνουν, εκτός φυσικά αν πρόκειται για άτομα με χαμηλό ή ελάχιστο εισόδημα και χρειάζονται επειγόντως να αυξήσουν το βάρος τους.